Napoje izotoniczne w formie instant produkowane przez Woda Leżajsk charakteryzują się najwyższą jakością i korzystnymi właściwościami prozdrowotnymi. Wytwarzane są bazie naturalnych składników: miodu oraz roślin leczniczych lub owoców bez dodatku substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku, sztucznych aromatów oraz barwników. Suchy koncentrat umieszczony jest w nakrętce INCAP. Dzięki takiemu rozwiązaniu witaminy i inne związki bioaktywne dłużej pozostają świeże, nie dochodzi do niekorzystnych zmian wskutek długiego przechowywania w wodzie i narażeniu na działanie promieni słonecznych, tlenu, czy temperatury. Ponadto takie rozwiązanie eliminuje wykorzystanie niekorzystnych dla organizmu ludzkiego konserwantów. Innowacja ta wychodzi naprzeciw wymaganiom konsumentów poszukujących zdrowych, otrzymywanych na bazie naturalnych składników napojów smakowych. Napoje smakowe obecnie dostępne w handlu wielokrotnie tracą witaminy oraz składnik bioaktywne już podczas rozlewu.

 INCAP